Mijn favorieten

WOZ-check

Onlangs heeft de Gemeente Breda de nieuwe WOZ beschikkingen verstuurd. Wij laten u graag kennismaken met onze service, de gratis WOZ-check.

In de praktijk komt het namelijk vaak voor dat de WOZ waardes te hoog zijn. Hierdoor betaalt u niet alleen te veel Onroerende Zaak Belasting maar de WOZ waarde werkt ook door in het eigenwoning forfait voor de Inkomstenbelasting, de successiewet en de heffingen van waterschappen en de gemeente.

Twijfelt u over de door gemeente opgegeven waarde? Dan kunnen wij deze voor u controleren en eventueel kosteloos bezwaar maken tegen uw WOZ beschikking.

Tot en met 29 maart a.s. kunt u een kopie van uw WOZ-beschikking bij ons op kantoor afgeven zodat wij deze gratis voor u kunnen controleren.
Ook organiseren wij inloopspreekuren om uw WOZ-waarde te laten controleren. Deze vinden plaats op:


Donderdag 14 maart a.s. tussen 14:00 en 17:30 uur

Woensdag 20 maart a.s. tussen 14:00 en 17:30 uur

Vrijdag 22 maart a.s. tussen 14:00 en 17:30 uur


Als de afgegeven WOZ-beschikking niet correct is, dan dient u tijdig bezwaar te maken. Ook dit kunnen wij kosteloos voor u verzorgen.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent tijdens de spreekuren dan kunt u de WOZ-beschikking van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 12:30 en 13:30 en 17:30 bij ons op kantoor afgeven. 

U bent van harte welkom, wij helpen u graag!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring