Mijn favorieten

Open Huizen Route

Vijf keer per jaar organiseren wij Open Huizen Routes. Twee daarvan zijn de landelijke Open Huizen Routes van de NVM. De andere drie zijn de landelijke ERA Open Huizen Routes. Door middel van een Open Huizen Route geeft u de verkoop van uw huis maximale aandacht, met een grotere kans op een snellere verkoop.

De huizenkijker waardeert het dat hij zonder afspraak even snel binnen kan kijken bij een huis dat hem interessant lijkt. Dat blijkt wel, want bij elke Open Huizen Route bezoeken duizenden consumenten te koop staande huizen.

Een Open Huizen Route heeft meerdere functies:

Het completeert de eerste indruk die een huizenzoeker krijgt van de foto’s op internet. In de praktijk beleef je een huis anders. Het geeft een goede indruk van de buurt. U moet er immers naartoe en u ervaart dan de hele omgeving, die u niet op de foto’s op internet ziet. U koopt weliswaar een thuis, maar u krijgt de buurt erbij! Het is zoveel makkelijker om zonder afspraak vooraf even snel verschillende huizen achter elkaar te zien. Een officiële bezichtiging plannen kost tijd, omdat er veel partijen bij betrokken zijn. Dat kan altijd nog, als u serieuze interesse heeft in een huis.

De verkoper waardeert het dat hij snel en makkelijk mensen op één dag een eerste indruk van zijn huis kan geven.

Veel huizen worden verkocht kort voor een Open Huizen Route. Veel aanstaande kopers willen het risico vermijden dat er toch nog een onverwachte kaper op de kust komt en willen de onderhandelingen voor de Open Huizen Route afronden. Dat is een voordeel voor de verkoper.

Wilt u weten wat uw verkoopkansen zijn? De Open Huizen Route is voor veel eigenaren een mooi moment om de verkoop te starten.

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Dat is vrijblijvend en verplicht u tot niets.
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring