Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

Denkt u aan verhuizen? Misschien heeft u al een nieuw huis op het oog? Of wilt u eerst uw huidige huis verkopen? Als huizenverkoper hoopt u natuurlijk dat u snel de kopers vindt en dat die ook een goede prijs voor uw huis willen betalen.

Als verkoopmakelaar doen wij er alles aan om uw woning voor de beste prijs voor u te verkopen in een zo kort mogelijke verkooptijd. Ons voornaamste werkgebied is Prinsenbeek, Breda, Etten-Leur en Zevenbergen.

Verkopen zonder zorgen

Wij richten ons op een voor u zorgeloze verkoop. Allereerst zorgen wij voor een optimale presentatie van uw woning. Wij geven u hierin advies en wij werken samen met gespecialiseerde fotografen die weten hoe ze ruimtes ‘verkopen’. Vervolgens zorgen wij voor een uitgebreide presentatie van uw huis op websites zoals Funda en ERA en in de (digitale) brochure.

Graag nodigen wij u uit om het woningaanbod op onze website te bekijken. Zo krijgt u een goede indruk over hoe uw woning hier straks misschien tussen staat.

Bij het verkopen van een woning komen ook juridische en bouwkundige zaken aan de orde. Wij zijn hiervoor opgeleid en hebben hier al meer dan 25 jaar veel ervaring mee.  
Wij voeren voor u de onderhandelingen en zorgen voor een correcte afwikkeling van de verkoop. Dit alles doen wij in nauw overleg met u als opdrachtgever!


Extra voordelen met een NVM en ERA makelaar

Smienk ERA Makelaars is lid van de NVM. Dat zorgt ervoor dat onze kennis en kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook zijn wij aangesloten bij het internationale samenwerkingsverband ERA.
Als ERA makelaar kunnen wij u helpen om op een snellere manier uw woning te verkopen tegen de beste prijs. Hiertoe staan ons veertig unieke diensten en extra middelen ter beschikking. Waaronder de ERA garantie. Een uniek garantieproduct wat zorgt voor een nog betere verkoop.

Gratis waardebepaling

Mocht u overwegen uw woning te verkopen dan bieden wij u een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Tijdens deze waardebepaling geven wij u een indicatie van wat uw woning waard is in de huidige markt. Daarnaast ontvangt u alle informatie over de werkwijze van ons als NVM en ERA makelaar. Want wij willen ons graag nog beter aan u voorstellen!

Wilt u dat wij langskomen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling? Dan kunt u ons contactformulier op deze pagina invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 076-5411344 of u kunt langskomen op ons kantoor aan de Markt 20 te Prinsenbeek.


 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring