Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis is een leuke en belangrijke stap in uw leven. Een stap waar veel bij komt kijken. Niet alleen de financiële en juridische aspecten zijn van belang maar ook een goed gevoel. Doet u er goed aan een bepaalde woning te kopen? Voelt u zich er thuis? Nu, maar ook straks?
De keuze van een huis bestaat uit een mix van objectieve en subjectieve criteria. In het ideale geval kiest u een woning met uw hart en koopt u een woning met uw hoofd. Wij helpen u graag om dat op deze manier te realiseren!

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring als makelaar. We zijn specialist in het aankopen (en verkopen) van huizen. En in de huidige woningmarkt weten wij het hoofd koel te houden. Wij geven u o.a. inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken en willen u op alle voor- en nadelen wijzen zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Daarnaast zit onderhandelen in ons bloed want wij zijn daar bijna dagelijks mee bezig. Met onze ervaring, kennis en kwaliteit kunnen wij het beste resultaat voor u behalen!

Wij hebben twee mogelijkheden als het gaat om aankoopbegeleiding:
  • Beperkte dienstverlening bij aankoop

U gaat zelf op zoek naar een voor u geschikte woning. U krijgt ons woningaanbod én het woningaanbod van onze collega makelaars, in uw opgegeven zoekgebied, per e-mail toegestuurd. Vaak ontvangt u de informatie voor dat deze op Funda staat.
Heeft u een geschikte woning gevonden? Dan doet u zelf de eerste bezichtiging (wanneer de situatie dit toelaat) en schakelt u ons vervolgens in als deskundige. Wij adviseren u over alle relevante zaken o.a. op het gebied van juridische en bouwkundige aspecten. Wij adviseren u over de waarde van de woning, voeren het biedingsproces, zorgen voor een correcte koopakte, bewaken eventuele voorbehouden etc.
Op de dag van de overdracht zijn wij aanwezig bij de opleverinspectie en zorgen wij ervoor dat de overdracht bij de notaris vlekkeloos verloopt.
Wanneer wij de aankoop van de woning voor u succesvol hebben begeleid, betaalt u ons de besproken makelaarscourtage, die afhankelijk is van het resultaat wat wij voor u behalen. Verder geldt hierbij ‘no cure no pay’ dus als er geen transactie tot stand komt, bent u ons geen kosten verschuldigd.

 
  • Volledige dienstverlening bij aankoop

U krijgt deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoopproces. Wij gaan actief op zoek naar een voor u geschikte woning. We houden het actuele woningaanbod nauwlettend voor u in de gaten, we benaderen collega makelaars over nog niet gepubliceerd aanbod, we verzorgen evt. mailingacties etc.
Uiteraard krijgt u ook zelf het woningaanbod van ons en al onze collega makelaars, in uw opgegeven zoekgebied, per e-mail toegestuurd.
Onze makelaar gaat mee naar bezichtigingen, wij adviseren u over alle relevante zaken o.a. op het gebied van juridische en bouwkundige aspecten. Wij geven advies over de waarde van de woning, voeren het biedingsproces, zorgen voor een correcte koopakte bewaken eventuele voorbehouden etc.
Op de dag van de overdracht zijn wij aanwezig bij de opleverinspectie en zorgen wij ervoor dat de overdracht bij de notaris vlekkeloos verloopt.
Tijdens een intakegesprek stellen wij uw wensenlijstje samen en zullen wij de makelaarscourtage met u bespreken en vastleggen.

Wij willen ons graag nog beter aan u voorstellen als aankoopmakelaar. Wij nodigen u uit om eens binnen te lopen op ons kantoor aan Markt 20 in Prinsenbeek. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen om uw woonwensen te verwezenlijken.
U kunt ons ook telefonisch bereiken via 076-5411344 of per e-mail: info@smienkmakelaars.nl.

Wilt u dat wij contact opnemen met u? Vul dan ons contactformulier op deze pagina in.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring